We kunnen van online winkelen een leuk avontuur maken



Hoe bespaart u bij het online winkelen? Heb ik de tijd die nodig is om kortingsbonnen te knippen en lokale kranten te doorzoeken voor de beste verkopen? Dit artikel bevat tips om u te helpen geld te besparen door slim online te winkelen.


Lees de voorwaarden en het privacybeleid van elke nieuwe winkel waar u wilt winkelen. Dit bevat de informatie over hoe het bedrijf verzamelt, wat de transactie beschermt en waarmee u akkoord gaat als u iets bij hen koopt. Als u ergens niet zeker van bent of het er niet mee eens bent, overweeg dan om contact op te nemen met de winkelier. Koop niets in die winkel als u zich nog steeds niet op uw gemak voelt.


Koop Kindersokken van de beste designermerken bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Voordat u met online winkelen begint, moet u ervoor zorgen dat uw computer is geladen met de nieuwste antivirussoftware. Er zijn veel malafide websites die je proberen binnen te lokken. Sommige mensen bouwen online winkelsites om je computer malware te geven. Wees heel voorzichtig bij het online winkelen, zelfs als u een goede reputatie heeft.


Hackers richten zich vaak op grote winkelwebsites om te phishing voor identificatie en accountinformatie.


Veel winkels bieden de beste deals aan mensen die zich willen aanmelden voor nieuwe leden. Ze zullen ook toekomstige deals bieden als je veel interesse in hun winkel toont, dus de besparingen kunnen zich echt opstapelen.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. U zult er misschien versteld van staan ​​hoe snel uw artikelen aankomen met standaardverzending. Het geld dat u bespaart door een paar versnelde verzending te wachten, is misschien het wachten waard.


Bekijk het adres of de URL voordat u uw creditcardnummer opgeeft. Als de "https" is, is het oké om door te gaan, omdat dit betekent dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als het alleen HTTP is, moet u weten dat u uzelf in de toekomst blootstelt aan mogelijke fraude, aangezien uw informatie niet noodzakelijk veilig opgeborgen.


Gebruik zoeksites van online winkels om uw zoekopdracht te verfijnen.


Kijk naar veilingsites en koop online verkopers voordat u iets koopt bij een grote kassawinkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen veel betere prijzen dan traditionele retailers. Je kunt echt veel geld besparen met heel weinig minpunten. Vergeet niet het retourbeleid te verifiëren. Ze kunnen van winkel tot winkelier verschillen.


Feestdagen kunnen groot zijn voor verkopen en deals, zelfs online. Sommige online verkopers bieden ook grote kortingen en / of gratis verzending.


Maak een bladwijzer van alle winkelsites die u het vaakst bezoekt. Dit zijn degenen die u het meest gebruikt. Voeg ook de kortingsites toe. Dit maakt het u gemakkelijk met slechts enkele haast.


Veel online verkopers gebruiken cookies om gedrag bij te houden. Deze cookies bevatten informatie over uw online surfgedrag en kunnen worden gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan. Lees het privacybeleid voordat u iets online koopt om te zien hoe een winkelier van plan is uw informatie te gebruiken.


Probeer uw online aankopen te beperken tot bedrijven die in de VS zijn gevestigd als u daar ook woont. Als u bij deze winkels winkelt, kunt u zich beroepen op de nationale en federale consumentenwetten. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


Meld u aan voor de nieuwsbrieven bij uw favoriete online winkels. Als u vaak op een bepaalde website winkelt, sturen zij u informatie over producten waarin u geïnteresseerd bent. Dit kan u helpen bij het kopen van producten voordat ze uitverkocht zijn en u helpen uw aankopen dienovereenkomstig te plannen om u veel geld te besparen.


Gebruik geen hoofdwachtwoord als u meerdere sites gebruikt. Bewaar uw wachtwoorden in een dagboek als u het moeilijk vindt ze te onthouden.


Als u online een duur artikel bestelt, kunt u het beste meer betalen voor verzending, zodat de winkel het via UPS of een andere betrouwbare koerier kan verzenden. Misschien wilt u zelfs betalen voor een snellere verzending.


U moet weten wat er nodig is om het probleemloos terug te sturen. U loopt vast als u een artikel zonder retourzending koopt.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt, winkel alleen op beveiligde sites. Zoek op de site naar een hangslotpictogram om er zeker van te zijn dat het veilig is. U vindt deze normaal gesproken in de rechterbovenhoek.


Dit geeft je rust en tevredenheid.


Wanneer u zoekt naar online winkels die een bepaald product verkopen, selecteert u winkels die bovenaan uw zoekmachine verschijnen. De winkels op pagina twee zijn waarschijnlijk een stuk minder betrouwbaar. Winkels die waarschijnlijk betrouwbaarder zijn en een hoog niveau van klantenservice bieden.


Leer hoe u een online veilingsite gebruikt. Dit soort sites bieden meestal producten met korting aan. Deze sites bieden over het algemeen snelle verzendmethoden.


Na het lezen van dit artikel, zou u zeker moeten zijn om online te winkelen. Pas deze nieuwe kennis toe, en u kunt online een bundel sparen. Als u zich aan deze eenvoudige regels kunt houden, bent u er vrijwel zeker van dat u geld bespaart en dit op een veilige manier doet.

Comments