Tips voor online winkelen waarmee u geld kunt besparen




Het percentage mensen dat voornamelijk online winkelt, groeit dagelijks. U kunt geweldige koopjes tegen uitstekende prijzen vinden als u over de juiste kennis beschikt. Blijf lezen voor meer informatie over succesvol online winkelen.


Koop veel verschillende online sites om de laagste prijs te krijgen. Het internet maakt het gemakkelijk om de beste deals te vinden.


Geef nooit iemand uw socialezekerheidsgegevens als u online winkelt. Niemand heeft die informatie nodig om u te verkopen om via hen te kopen. Ga van de site af en zoek er een die niet om een ​​betrouwbare site vraagt.


Koop slabbetjes zeeman bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Let op de online verkoop begint op woensdag of later. U kunt meestal uitzonderlijke koopjes tijdens de doordeweekse dagen vinden door gewoon een beetje online onderzoek te doen.


Veel winkels bieden de beste deals aan mensen die zich willen aanmelden voor nieuwe leden. Ze zullen ook toekomstige deals bieden als je veel interesse in hun winkel toont, dus de besparingen kunnen zich echt opstapelen.


Geef geen informatie aan sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en Cybertrust hebben beide beveiligingsborden waarop u moet letten om legitieme retailers te identificeren.


Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u precies bestelt wat u krijgt.


Zoek naar online verkopers die live agenten of instant chat-functie aanbieden. Met deze opties kunt u vragen veel sneller beantwoorden en oplossen dan via e-mail en telefoontjes. U kunt deze communicatiemogelijkheid ook gebruiken om gratis verzending of een kleine korting voor uw problemen aan te vragen. Sommigen zullen u graag van dienst zijn als u op dezelfde dag bestelt.


Gerenoveerde producten verwijzen ook naar voorraadoverschot. U kunt soms uitstekende deals krijgen door gereviseerde artikelen te kopen.


Probeer verschillende online winkelsites uit. U kunt een schat aan items vinden. U kunt dan uw zoekopdracht richten om precies te vinden wat u zoekt. Ze zullen het je aanbieden tegen de best mogelijke prijs, in andere gevallen zie je ook de verzendkosten.


Froogle is een vergelijkingssite met prijsvergelijkingen. Hierdoor kunt u uw specificaties invoeren zodat u er dol op bent. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Als ze niet de gewenste resultaten opleveren, kijk dan ergens anders.


Probeer alleen te winkelen bij een bedrijf dat in de Verenigde Staten is gevestigd. Winkelen bij online winkels in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de consumentenwetten worden beschermd als er iets misgaat. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


Meld u aan voor nieuwsbrieven bij uw favoriete online winkels. Als u vaak winkelt, kan het abonneren op de nieuwsbrief van een winkel u toegang geven tot de primeur over producten en deals waarvan het grote publiek nog niet op de hoogte is. Dit kan u helpen bij het kopen van producten voordat ze uitverkocht zijn en bij het plannen van uw shoppingtrips om veel geld te besparen.


Gebruik een online rekenhulpmiddel als u de werkelijke prijs van een artikel wilt verifiëren. Dit geldt met name voor grotere aankopen waarbij financiering is inbegrepen. Gebruik de cijfers om er zeker van te zijn dat u echt het juiste doet. Wat je ontdekt, zal je misschien verbazen.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt, winkel alleen op beveiligde sites. Zoek naar een klein hangslot op het webadres om er zeker van te zijn dat de website veilig is. U vindt dit pictogram in de rechterbovenhoek.


Geef geen zakelijk of persoonlijk e-mailadres op wanneer u een online aankoop doet. Als u dat doet, kan het zijn dat deze e-mailaccounts tonnen spam bevatten. Hierdoor kunt u uw bonnetjes op één locatie bewaren in plaats van nog meer e-mails te moeten ontvangen in een reeds gevulde mailbox.


Geef uw SSN bij het winkelen op de website geen toegang tot burgerservicenummers. Wees op uw hoede voor websites die om deze informatie vragen wanneer u een aankoop doet. Uw sofinummer is nooit een vereiste voor enige vorm van online aankoop. Het verstrekken van uw identiteitsdiefstal.


Controleer de bankafschriften kort na het online kopen. Zorg ervoor dat het bedrag dat in rekening is gebracht, is wat het zou moeten zijn. Als u verschillen ziet in het bedrag dat u in rekening wordt gebracht of extra kosten die u niet had verwacht, bel dan onmiddellijk de klantenservice. U kunt ook overwegen uw bank op de hoogte te stellen om de kosten aan te vechten.


Zorg ervoor dat de site waarop u winkelt, een aankoop is die u kunt vertrouwen. Dit komt doordat u uw persoonlijke gegevens met hen verstrekt. Als de site niet betrouwbaar is, kunnen ze die informatie gebruiken en uw persoonlijke identiteit stelen. Dit kan u onderweg veel moeite kosten.


Het zou niemand moeten verbazen dat online winkelen zo populair is, gezien de ongelooflijke waarden, opties en rauwe gemakken die het biedt. Dat gezegd hebbende, zoveel mensen genieten vandaag niet van dit vermogen. Hopelijk brengt de informatie in dit artikel enkele wijzigingen teweeg.

Comments