Rechtvaardig online winkelen met deze geldbesparende tips



Een van de voordelen van internet is online winkelen. Hoewel het eenvoudig te doen is, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste informatie beschikt om succesvol te winkelen. Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u online winkelt.


Lees de voorwaarden en het privacybeleid van elke nieuwe winkel waar u wilt winkelen. Dit zal u vertellen welke informatie het bedrijf verzamelt, hoe ze deze beschermen en verschillende regels die u moet volgen wanneer u hun site gebruikt. Als u het niet eens bent met het beleid, moet u contact met hen opnemen voordat u iets koopt. Koop niets als u het niet eens bent met hun beleid.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. Het zal je misschien verbazen hoe snel je goodies aankomen met standaardverzending. Het geld dat u bespaart door een paar dagen te wachten, kan u later nog veel meer opleveren.


Koop  baby speelkleed groot bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Bekijk het adres of de URL van een winkel voordat u een creditcardnummer invoert. Als het begint met "https", betekent dit dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als u "https" niet ziet, moet u weten dat u zich in de toekomst blootstelt aan mogelijke fraude, aangezien uw informatie niet noodzakelijkerwijs veilig wordt opgeslagen.


Vind de maattabellen op alle kledingsites. Een grote uitdaging als het gaat om online kleding kopen, is dat het moeilijk is om te weten of dingen zullen passen. Dit kan u uiteindelijk veel frustratie besparen.


Dit geeft aan dat het bedrijf waarmee u winkelt een beveiligde website heeft en ervoor zorgt dat uw informatie veilig blijft.


Betaal niet de volle prijs als u online winkelt. Winkeliers hebben meestal schema's voor wanneer bepaalde artikelen in de uitverkoop gaan. Als je het goed doet, is het mogelijk om meer dan dertig procent of meer te besparen. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Controleer online op couponcodes voordat u iets koopt. Er zijn een aantal sites die het tot hun missie maken om zoveel mogelijk actieve codes te vinden. Als u geen kortingscode kunt vinden voor de website die u in gedachten heeft, zoekt u gewoon naar de website waar u iets wilt kopen en voegt u er 'kortingscode' achter toe. Misschien vindt u iets dat u zoekt.


Veel dealwebsites bieden een aantal grote kortingen op uw favoriete items.


Gebruik geen hoofdwachtwoord als u meerdere sites gebruikt. Bewaar al uw wachtwoorden in een document dat veilig is.


U weet wellicht dat u naar "https" moet zoeken in plaats van naar "http" wanneer u online betalingsgegevens invoert.


Mogelijk moet u omzetbelasting betalen als u online dingen koopt.


Gebruik uw zakelijke of persoonlijke e-mailadres niet wanneer u online aankopen doet. Hierdoor raakt uw account vol met spam-e-mails. Dit is een goede manier om al je inbox netjes te houden en je kunt nog steeds berichten ontvangen over wat je hebt gekocht.


Geef uw SSN niet op bij het doen van online aankopen. Wees op uw hoede voor websites die om deze informatie vragen om een ​​aankoop te doen. Uw SS-nummer is geen vereiste om online te kopen. Als u deze informatie verstrekt, kunt u het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.


Als u schoenen of kleding koopt, sorteer ze dan op maat voordat u gaat browsen. Het is een vreselijk gevoel wanneer je liefhebt dat niet in jouw maat wordt aangeboden. U kunt uzelf wat liefdesverdriet besparen door die items niet te hoeven zien die niet voor u beschikbaar zijn.


Houd bij hoeveel geld u uitgeeft. Dit lijkt misschien eenvoudig, aangezien u gewoon bankafschriften kunt controleren, maar veel mensen hebben hier moeite mee.


Zorg ervoor dat elk bedrijf waar u winkelt, kan worden vertrouwd. Dit komt door het feit dat u ze persoonlijk met hen geeft. Als de site niet betrouwbaar is, kan de informatie worden gebruikt bij identiteitsdiefstal. Dit probleem kan u veel geld en geld kosten.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo die u specifiek alleen voor online winkelen kunt gebruiken.


Misschien wilt u een voorkeursklant worden van uw favoriete online winkel. U kunt vaak speciale aanbiedingen en kortingen op verzending ontvangen. Mogelijk moet u uw e-mailadres opgeven, dus maak een e-mailadres dat u alleen gebruikt bij het online winkelen.


Koop geen dingen in winkels die gratis artikelen aanbieden die anders over het algemeen duur zijn. U hebt waarschijnlijk deze gratis iPad-zwendel van sociale media gezien. Als een winkel je een e-mail stuurt om zoiets te promoten, zorg er dan voor dat de winkel een goede reputatie heeft.


Online winkelen is eenvoudig. Online winkelen heeft veel voordelen in vergelijking met winkels. U moet echter wel weten wat u doet. Het advies dat hier wordt gegeven, heeft u hopelijk geleerd hoe u slim kunt zijn met online winkelen.

Comments