Moet u iets kopen? Probeer het online te krijgen!



Als u eerder online aankopen heeft gedaan, bent u waarschijnlijk op de hoogte van enkele basisprincipes van dit proces. U zult zich snel op uw gemak voelen met alles wat er te weten valt over winkelmogelijkheden.


Besteed speciale aandacht aan online verkopen die op woensdag of later beginnen. Je kunt vaak met heel weinig werk uitzonderlijke koopjes vinden tijdens de doordeweekse dagen.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en Cybertrust hebben beide beveiligingsborden waarop u moet letten om legitieme retailers te identificeren.


Gebruik zoeksites van online winkels om uw zoekopdracht te verfijnen.


Registreer u bij elk online bedrijf waar u regelmatig winkelt. U kunt ook e-mails ontvangen die u op de hoogte stellen van verkopen en deals zodra deze beschikbaar zijn.


Koop  leukste meisjes vesten bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Veel websites treden ook op als tussenpersoon als er een geschil is dat moet worden opgelost. Anderen bieden er zelf geen hulp bij.


Bekijk kortingsites voordat u online winkelt. Het ding om te onthouden is om ze te bezoeken voordat u gaat staren om uw boodschappen te doen.


Veel dealwebsites bieden een aantal grote kortingen op uw favoriete items.


Je wilt een product kunnen retourneren als het niet past of als er iets mis mee is. Je loopt vast als je een "no-return" artikel koopt.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt.Zorg ervoor dat u alleen op beveiligde websites winkelt. Zoek naar een klein hangslotpictogram in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U kunt dit normaal gesproken vinden in de rechterbovenhoek van de URL-balk.


De meeste mensen weten dat ze alleen online moeten betalen op sites die beginnen met "https".


Mogelijk moet u omzetbelasting betalen wanneer u online winkelt.


Geef uw SSN niet op tijdens het winkelen op internet. Wees voorzichtig met elke website die om persoonlijke informatie vraagt ​​om een ​​aankoop te doen. Uw SS-nummer is geen vereiste om online te kopen. Als u uw burgerservicenummer opgeeft, bent u vatbaar voor identiteitsdiefstal.


Zoek naar promotiecodes voordat u online winkelt. Veel websites bieden studenten kortingen, gratis verzending en verzending die gratis is als u zich aanmeldt voor hun nieuwsbrief. Als u van tevoren wat onderzoek doet, kan dit u in de toekomst geld besparen.


Als u kleding of schoenen winkelt, sorteer deze dan op maat voordat u gaat browsen. Het is een vreselijk gevoel als je ervan houdt dat ze ze niet in jouw maat aanbieden. Je kunt jezelf wat liefdesverdriet besparen door die items niet meteen te zien.


Als u bang bent om online te winkelen omdat u bang bent voor identiteitsdiefstal, bent u niet de enige. Als je het nog steeds niet zeker weet, blijf dan winkelen bij populaire bedrijven die een goede reputatie hebben opgebouwd.


Als er een plek is om een ​​kortingscode in te voeren, start u een andere browser en zoekt u er een voordat u een aankoop doet. Er zijn veel verschillende sites die u kunt bekijken die kortingscodes aanbieden. Zoek met behulp van de naam van de site om te zien of er codes zijn waarmee u een relevante code kunt vinden. Deze snelle en pijnloze procedure kan u een stuk goedkoper besparen!


Koop niets in winkels die mensen gratis iPads of iets dergelijks geven. U hebt deze gratis zwendeladvertenties waarschijnlijk overal op verschillende sociale netwerken gezien. Als u e-mails met dit soort promotie ontvangt, controleer dit dan nogmaals om er zeker van te zijn dat de bron betrouwbaar is.


Lees de recensies van een product voordat u artikelen online koopt. Ongeacht de prijs of het merk van het artikel, sommige artikelen werken niet goed of voldoen niet aan de verwachtingen van eerdere kopers en dat advies kan u behoeden voor kostbare fouten.


Zoek online naar handelaars zonder winkels in uw land. Deze bedrijven zijn niet verplicht om u te belasten, dus dit kan u een hoop geld besparen. Over het algemeen kunt u de locatie van het bedrijf vaak vinden in de rubriek "contact met ons opnemen" op de site.


Lees altijd het privacybeleid van een online website voordat u persoonlijke gegevens weggeeft. Sommige online retailers verkopen klantinformatie om inkomsten te genereren. Als u niet wilt worden overspoeld met ongewenste e-mail, betuttel deze bedrijven dan niet.


Controleer of een van uw favoriete prijzen in de online winkel overeenkomt. Dit is een goede manier om u de laagste prijs te bezorgen terwijl u te maken heeft met een betrouwbare winkel. Sommige sites bieden deze service aan, maar vermelden dit niet met het feit dat ze qua prijs overeenkomen.


De beste plaatsen om te winkelen online verkopers bieden een veilige winkelervaring. Controleer of er een slotje naast de URL in uw browser staat. Hiermee laat u zien dat uw gegevens tijdens en na de aankoop veilig zijn.


Zodra u meer online gaat winkelen, wordt een groter aantal voordelen duidelijk. De wereld van online winkelen breidt zich voortdurend uit, dus dit is het moment om er deel van uit te gaan maken. Houd de informatie in dit stuk in gedachten.

Comments