Maak u geen zorgen, online winkelen is gemakkelijker dan u denkt



Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u met succes geld kunt besparen met online? Heb ik de tijd die nodig is om kortingsbonnen te knippen en lokale kranten te doorzoeken voor de beste verkopen? In dit artikel leert u slim geld te besparen door online te winkelen.


Geef nooit iemand uw SSN wanneer u online winkelt. Geen enkele website zou dat soort informatie nodig hebben om via hen te kopen. Ga snel weg van deze site en zoek een betrouwbare site.


Bekijk klantrecensies voor een nieuwe winkelier als dit de eerste keer is dat u bij hen koopt. Dit zou u moeten geven wat u verwacht te ontvangen. Als u meerdere slechte recensies voor een winkelier opmerkt, ga dan ergens anders winkelen.


Veel winkels bieden op dat moment waardevolle kortingen voor nieuwsbrieven. Ze zullen geweldige aanbiedingen blijven sturen naar iedereen met een aangetoonde interesse in de winkel, dus aanmelden kan grote besparingen opleveren.


Koop merk jassen jongens bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Lees alle informatie voordat u besluit om te kopen. Alleen al het online bekijken van een foto kan u bedriegen en kan ervoor zorgen dat een bepaald product er de verkeerde maat uitziet in vergelijking met de werkelijkheid. Zorg ervoor dat u de beschrijvingen leest om te weten wat u koopt.


Amazon Prime is misschien een must-have voor degenen die graag winkelen op Amazon. Hierdoor kunt u een aanzienlijk bedrag aan geld verdienen.


Controleer de URL van een website waarvoor u persoonlijke gegevens moet opgeven. Als het begint met "https", is het oké om door te gaan, aangezien dit betekent dat de website beschermd is en dat het veilig is om informatie in te dienen. Als dit niet het geval is, is uw informatie niet veilig.


Vind de maattabellen op alle kledingsites. Een groot probleem bij het kopen van kleding via internet is dat het moeilijk te zeggen is of iets wel of niet past. Dit kan u uiteindelijk veel frustratie besparen.


Zoek naar winkeliers met live agenten of directe chathulp. Deze live-opties kunnen u meestal helpen om vragen en problemen veel sneller beantwoord en opgelost te krijgen dan e-mail of een telefoongesprek. U kunt deze communicatiemogelijkheid ook gebruiken om gratis verzending of andere kortingen aan te vragen. Sommigen bieden u beslist graag een bestelling op dezelfde dag aan.


Betaal nooit de volle prijs als u online winkelt. Winkeliers houden zich vaak aan een vast schema voor het adverteren van verkoopartikelen. Als u het goed doet, kunt u misschien wel de helft van de kosten van het artikel besparen. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Veel websites treden ook op als tussenpersoon bij het oplossen van geschillen. Anderen zijn slechts gastheer voor ontmoetingen met verkopers en kopers en bieden helemaal geen hulp bij geschillen.


Veel online winkels geven couponcodes aan mensen die zich abonneren op hun internetnieuwsbrieven.


Maak een bladwijzer van al uw favoriete winkelsites. Deze sites die u het vaakst gebruikt. Voeg alle promo- of kortingsites toe die u gebruikt tijdens het winkelen. Dit helpt u om snel door winkeliers en dealsites te klikken om de beste prijs te vinden met een paar klikken om items te vinden die u zoekt van winkeliers die u al vertrouwt.


Probeer uw online aankopen te beperken tot bedrijven in de Verenigde Staten. Winkelen bij online winkels in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de consumentenwetten worden beschermd als er iets misgaat. Op internationale sites krijg je niet dezelfde bescherming.


Meld u aan voor nieuwsbrieven bij uw favoriete online winkels. Als u vaak winkelt, krijgt u door dergelijke nieuwsbrieven te ontvangen voorkennis over verkopen en nieuwe producten. Dit kan u helpen bij het kopen van producten voordat ze uitverkocht zijn en u helpen uw aankopen dienovereenkomstig te plannen om u veel geld te besparen.


U moet weten wat er nodig is om een ​​product te retourneren als het niet past of als er iets mis mee is. U loopt vast als u een artikel zonder retourzending koopt.


Zorg ervoor dat de adresbalk van de browser "https" zegt voordat u uw gevoelige persoonlijke informatie vrijgeeft. De "s" staat voor Security.


Zoek altijd rond voor promotiecodes wanneer u online winkelt. Veel websites bieden kortingen aan studenten, kortingsbonnen, wanneer u zich abonneert op hun nieuwsbrieven. Als u van tevoren wat onderzoek doet, kan dit u in de toekomst geld besparen.


Als u online schoenen of kleding koopt, probeer dan eerst op maat te sorteren voordat u gaat browsen. Het is een vreselijk gevoel om iets te vinden dat je een ongelooflijk paar schoenen tegenkomt, alleen maar om te horen dat ze ze niet in jouw maat aanbieden. U kunt uzelf wat liefdesverdriet besparen door die items niet te hoeven zien die niet voor u beschikbaar zijn.


Houd bij hoeveel geld u uitgeeft. Dit lijkt misschien eenvoudig, aangezien u toegang heeft tot uw eigen bankgegevens, maar veel mensen hebben hier moeite mee.


Na het lezen van dit artikel, zou u zeker moeten zijn om online te winkelen. Gebruik deze tips om het meeste geld te besparen. Hoe meer moeite u doet, hoe groter uw besparing zal zijn.

Comments