Leer snel hoe u veilig online kunt winkelen



Tijd vinden om naar de winkel te rennen is niet altijd gemakkelijk. Met het zo drukke leven kan het gemakkelijk zijn om het winkelen uit te stellen. Daarom komt online shoppen echt van pas. In dit artikel vindt u tips voor wanneer u besluit online te winkelen.


Neem de tijd om door verschillende online winkels te bladeren om de aangeboden producten te vergelijken. Kies er een die alle belangrijke functies heeft en redelijk geprijsd is. Controleer uw favoriete online retailers, aangezien ze een nieuw productaanbod hebben.


Lees altijd alle details en disclaimers over items die u koopt. Alleen al het kijken naar een foto van iets op internet kan soms misleidend zijn. De producten kunnen veel kleiner of groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Zorg ervoor dat u de volledige beschrijving bestudeert, zodat u weet wat u precies krijgt.


Koop  babykleding voor jongens bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Bekijk de URL van een winkel voordat u een creditcardnummer invoert. Als het begint met "https", is het oké om door te gaan, aangezien dit betekent dat de website beschermd is en dat het veilig is om informatie in te dienen. Als u "https" niet ziet, betekent dit dat u door aankopen op de site fraudegevoelig wordt.


Op veel websites voor online winkelen is heel veel informatie beschikbaar over producten die mij kunnen helpen verstandiger te winkelen en het spijt van de koper te vermijden.


Bekijk alle details grondig om er zeker van te zijn dat u precies bestelt wat u krijgt.


Als je vaak online winkelt, probeer je dan aan te melden voor services waarmee je gratis verzending krijgt bij bepaalde winkels. Test een aantal van deze services om te bepalen welke het beste is voor uw situatie.


Zoek naar retailers met een live-agenten- of instant-chatfunctie. Deze opties kunnen u meestal helpen om snel antwoord te krijgen op vragen zonder dat u hoeft te wachten op een e-mail en telefoontjes. Mogelijk kunt u ook om kortingen of pauzes op verzending vragen. Sommigen zullen u graag van dienst zijn als u op dezelfde dag bestelt.


Controleer online op een kortingscode voordat u een aankoop doet. Er zijn veel websites die couponcodecatalogi bijhouden die u kunt doorlopen. Als u problemen ondervindt bij het vinden van een kortingsbon die u kunt gebruiken, Google dan de naam en kortingsbon van de website. Mogelijk vindt u de code die u kunt gebruiken.


Cookies worden door veel online retailwebsites gebruikt, deze cookies bevatten informatie over uw online surfgedrag en kunnen worden gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan. Lees het privacybeleid door voordat u iets online koopt om erachter te komen hoe een winkelier kan kijken of u hem uw persoonlijke gegevens geeft en deze niet eens weet.


Controleer of er een mobiele applicatie is voor de winkels die u het leukst vindt. Dit is om verschillende redenen nuttig. U kunt winkelen terwijl u wat vrije tijd heeft.


Probeer uw online aankopen te beperken tot bedrijven die in de VS zijn gevestigd als u daar ook woont. Als u bij deze winkels winkelt, kunt u zich beroepen op de nationale en federale consumentenwetten. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


U denkt misschien dat het slim is om voor al uw verschillende accounts hetzelfde wachtwoord te gebruiken als u in meer dan één online winkel winkelt. Bewaar al uw wachtwoorden in een document dat veilig is.


Als u een duur artikel koopt, is het een goed idee om een ​​duurdere verzendoptie te kiezen voor een veiligere verzending via UPS en soortgelijke. Het is de moeite waard om een ​​of twee dagen verzending en verzekerd te betalen.


Het einde is een geweldige tijd om online online te winkelen. Net als in winkels willen online locaties de koopwaar van het seizoen uit hun magazijn halen om nieuwe voorraad binnen te halen.


Bekijk online geldbesparende prikborden, alles over winkelen om meer geld te besparen. Hiermee krijgt u ook toegang tot waarschuwingen van mensen die op zoek zijn naar deals. U wordt mogelijk gewaarschuwd voor een deal waarvan u anders niet op de hoogte zou zijn geweest.


Geef geen zakelijk of persoonlijk e-mailadres op wanneer u online aankopen doet. Hierdoor kan uw account vol spam komen te staan. Dit is een goede manier om al je inbox netjes te houden en je kunt nog steeds berichten ontvangen over wat je hebt gekocht.


Zorg ervoor dat u de bedragen die u uitgeeft, bijhoudt. Dit klinkt eenvoudig, aangezien u toegang heeft tot uw eigen bankgegevens, maar veel mensen hebben hier moeite mee.


Geef geen geld uit aan sites die er vreemd uitzien. Ga er niet vanuit dat de aanname van geloofwaardigheid.


Niets mag u ervan weerhouden een beetje online te winkelen. Tussen lagere prijzen en gratis verzending, kunt u zelfs meer genieten van online winkelen dan winkelen in een winkel. Maak gebruik van deze uitstekende tips en u kunt genieten van een ongelooflijke online winkelervaring en veel geld besparen.

Comments